Om oss

Vår historia sträcker sig långt tillbaka i tiden. Mer än 50 år, för att ge en siffra. Sedan dess har det hänt en hel del inom den plåtbearbetande industrin. Men trots det är här sig mycket likt. Vi arbetar dagligen på ett kundfokuserat sätt för att specialanpassa dina verktyg, effektivt och flexibelt.

Historia

Yvon Holmbäck grundade Hjo-Verktyg 1967 med affärsidén att vara en lyhörd partner som löser kundernas verktygsbehov. Bakgrunden var en ökad efterfrågan på verktyg som specialanpassas efter kundens önskemål.

Så är det fortfarande. Verksamheten genomsyras av vår idérikedom, praktiska erfarenhet, kunskap om detaljer och det kundfokuserade sättet som vi arbetar på.

I samma takt som industrin och behoven har förändrats, har vi anpassat oss. Vi har gjort oss kända för att vara flexibla, vara servicevänliga och framför allt – ha en riktigt god stämning. Som bevis för det kan nämnas alla våra återkommande kunder och den låga personalomsättningen i företaget. Här vill man stanna.

Styrkan sitter i våra medarbetare

Vi kan ha hur bra maskiner, system och hjälpmedel som helst, men utan våra medarbetares kompetens skulle det inte bli någon större effekt ändå. Vi är ett väl sammansvetsat gäng som har jobbat med verktyg under väldigt många år. Vi har byggt på oss en gedigen erfarenhet och det är detta som gör skillnad för dig som kund.

Sidan använder sig av kakor för att du som besökare ska få en så bra upplevelse som möjligt.