fbpx

Köpa verktyg? Enklaste sättet att köpa kantpressverktyg

Det har aldrig varit så enkelt att köpa olika verktyg som kantpressverktyg som det är just nu. I Hjo-Verktygs webbutik kan du lägga en beställning och få verktyget skickat till önskad adress.

 

– Det är perfekt för kunder som vet vilket kantpressverktyg de vill ha, säger Mikael Ronder, vd på Hjo-Verktyg.

Hos Hjo-Verktyg hittar du ett stort och brett sortiment av olika verktyg för maskiner däribland kantpressverktyg till alla fabrikat av kantpressar, såväl kundanpassade som standardverktyg. I webbutiken kan du bara genom några få klick lägga en order på standardverktyg typ Amada.

– Kunden får en smidig överblick av vårt produktutbud och kan välja det mått och den typ de är ute efter, säger Mikael Ronder.

 

Varför satsar ni på en e-handel med kantpressverktyg?

– Vår vision är att skapa smarta lösningar för våra kunder i alla lägen. Vi ser det som en service för att förenkla både prisförfrågningar och beställningar samt att kunden kan göra det här det passar dem. Det stärker oss som en leverantör i framkant, säger Mikael.

Hjo-Verktyg grundades redan 1967 med affärsidén att vara en komplett partner som löser alla typer av verktygsbehov till plåtpressande industri. Vi konstruerar, tillverkar och marknadsför i dag saxskär, verktyg för kantpressning och pelarstyrda verktyg. Dessutom tillhandahåller vi även tjänster inom verktygsservice för våra kunder.Gillar du också kakor? Vi med! På den här sidan har vi några stycken för att du som besökare ska få en så bra upplevelse som möjligt.