fbpx

Stor service-affär till Hjo-Verktyg

Hjo-Verktyg har fått förtroendet att utföra förebyggande underhåll på ett helt verktygssortiment till en större svensk kund. 

Uppdraget kommer från ett svenskt dotterbolag till en större internationell verkstadskoncern. Av policyskäl får vi tyvärr inte namnge kunden.

”Inledningsvis kommer vi gå igenom verktyg för verktyg och göra en liten större insats för att totalt sett komma upp till ett ”nolläge”. Därefter kommer vi ihop med kunden att besluta om relevant serviceintervall för varje enskilt verktyg, eftersom användningen skiljer sig åt från produkt till produkt”, säger Thomas Johansson, platschef på Hjo-Verktyg. 

”Genom ett strukturerat upplägg för förebyggande underhåll, kommer vi kunna hjälpa kunden att öka sin produktivitet. Det kommer resultera i färre småstopp, minskade kassationer och minimera risken för akuta haverier, som historiskt kostat mycket pengar för kunden när man summerar det. Kostnaden för servicen blir alltså en väg framåt för att spara pengar för kunden. Verktygssortimentet som omfattas är en blandning av verktyg som ursprungligen tillverkats av oss och av andra verktygsleverantörer, men det spelar ingen roll. Vi kan åta oss ett helhetsansvar ändå”, kommenterar Mikael Ronder, VD för Hjo-Verktyg.

Är du också intresserad av att diskutera ett service-upplägg för era verktyg? Kontakta oss så hittar vi en lösning som passar just ert behov.

Gillar du också kakor? Vi med! På den här sidan har vi några stycken för att du som besökare ska få en så bra upplevelse som möjligt.